Nová liga, nové dresy, nové stránky

18.01.2014 11:57

Nejenže má Trus nové dresy a bude hrát novou ligu, ale jak si můžete všimnout, tak i naše stránky prošly velkými úpravami. Kromě designu stránek (webnode v tomhle směru bohužel velkou kvalitu nenabízí) se změnil i jejich obsah. Dovolte nám seznámit Vás s provedenými změnami.

V záložce „O nás“ nyní najdete kompletní historii Trusu od založení až po současnost.

Byla aktualizována záložka „Náš tým“. Najdete zde tak základní informace o všech hráčích, kteří jsou aktuálně na soupisce A-týmu. Co nevidět bude u každého hráče k dispozici i aktuální oficiální fotografie v novém dresu.

Smazána byla záložka „Fotky“, protože zde byly asi jen 4 fotogalerie. Odkazy na ně však stále najdete u příslušných zápasů v záložce „Reporty ze zápasů“.

Zrušena byla Diskuze. Pokud nás chcete kontaktovat například pro domluvení přátelského utkání, využijte k tomu prosím náš oficiální facebookový profil.

V záložce „Liga“ naleznete odkaz na webové stránky PKFL.

Z nostalgie jsme zachovali sekci „Fanynky“. Můžete se tak podívat, kdo vše se dříve otevřeně hlásil k Trusu a přečíst si zajímavé dotazníky.

Významně se také rozrostla sekce „Pokřiky“. Tak se všechny nové slogany pořádně naučte!

Nově také můžete dát každému článku klasický facebookový lajk, tweetnout ho na twitter, dát mu +1 na Google+ či ho sdílet přes Facebook, Email a mnoho dalších možností. Budeme rádi, pokud budete těchto možností co nejvíce využívat.

No a to nejlepší nakonec! Od pondělí se můžete těšit na pravidelnou rubriku „40+1 otázka“. Kde budou postupně všem hráčům pokládány stejné otázky. Dostane se Vám tak jedinečná příležitost nahlédnout to jejich soukromí.  Nový dotazník se na stránkách objeví vždy v pondělí (abyste měli co číst přes týden) a v pátek (ať máte co číst o víkendu). Ale pozor! Pilotní díl přijde již ziítra!

Doufáme, že se Vám nové stránky budou líbít a budete je rádi a často navštěvovat. Stále však platí, že nejaktuálnější info naleznete vždy na našem Facebooku.

 

TRUS!!!

 

 

 

Zpět